Dropbox

Dropbox

Dropbox is een van de meest favoriete cloud opslag systeem ter wereld. Dropbox is erg gemakkelijk in gebruik, betrouwbaar en je kan er direct mee aan de slag. U kunt direct alle bestanden uploaden via de website, desktop-applicatie of via de Dropbox App die voor alle mobiele (iOS, Android, Blackberry) platformen beschikbaar is. Alle bestanden worden direct gesynchroniseerd waardoor u altijd de juiste bestanden bij de hand heeft. 

Door de simpelheid en gebruikersgemak is dit één van de populairste cloud opslag oplossing wereldwijd. Het enige minpunt is de standaard opslagruimte namelijk 2GB. Als je dit vergelijkt met OneDrive of Google Drive (15GB). Voor het opslaan van documenten zal die voor de meeste mensen voldoende zijn. 

Prijs: Het gebruik van Dropbox is gratis tot 2GB. Ruim voldoende voor het opslaan van office bestanden. Mocht er extra opslagruimte nodig zijn, dan kan deze tegen een vergoeding worden uitgebreid. (Klik hier voor een prijsoverzicht)

Pluspunten: Geen limiet maximale bestandsgrootte, Gebruiksvriendelijk voor alle platforms, App, Geschikt voor alle type bestanden

Minpunten: Standaard Opslagruimte van 2GB

Website: Dropbox

Reactiemogelijkheid is gesloten